Au Pair

Какво предтавлява Au Pair?

Вашата роля ще наподобява много на тази на големия брат или сестра на децата; ще се грижите за тях до 45 часа на седмица в зависимост от програмата. Ще говорите и подобравяте английския си език ежедневно както и ще споделяте Вашия език и култура със семейството. Вие НЯМА да бъдете домашна помощница, но семейството може да ви помоли да готвите и да поддържате детските стаи и общите помещения чисти и подредени.

Заплата и работно време

В зависимост от програмата, au pair получават седмична стипендия от $104, ако се грижат за децата по 30 часа на седмица или $139 за 45 часа работа на седмица. Времето за почивка е един ден и половина на седмица като поне веднъж в месеца au pair имат право на два пълни дни почивка. Au pair също получават 2 седмици платен отпуск годишно. Au pair, които се грижат за бебета получават $100 бонус при изтичане на техния договор.

Образование

Au pair също посещават класове в колеж за 6 или 12 семестриални предмета на година. В зависимост от програмата, семейството ще покрие до $1000 от разходите за образование на au pair.

Самолетен билет и пътуване

Всеки au pair получава безплатно двупосочен самолетен билет. Au pair могат да останат през 13-тия месец ако желаят да попътуват из САЩ. Три месеца преди завършването на програмата, au pair ще бъде помолен да определи своите планове за завръщане и дати. През 12-тия месец au pair ще получи по пощата своя самолетен билет за връщане заедно с депозита от $400.